Izvor: Blic, 01.Dec.2021, 07:59

Nedelja Black Friday popusta i sniženja do 80% još uvek traje!

Da li ste znali da Crni petak i dalje traje? Pitate se kako kad se već završio, ali na ovom mestu je sve moguće - ako niste stigli da obavite šoping ne očajavajte jer sniženja traju tokom cele nedelje i to do 80%! Na vama je samo da pronađete sve što vam je potrebno jer vas samo jedan klik deli od kućnih aparata i televizora po specijalnim Black Friday cenama!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na ovom mestu je i danas Crni petak! Profi set od 5 noževa za 999 dinara, uređaji i do 50% sniženi!

Izvor: Blic, 02.Dec.2021, 07:01

Kako vam zvuči ideja da provedete celu nedelju kupujući kao da je Crni petak? Ukoliko još uvek niste stigli da iskoristite period velikih rasprodaja koji je započeo prošle nedelje, onda je dobra vest da ove godine omiljeni dan za šoping traje duže nego inače! Danas je pravo vreme da se pripremite...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.