Navijaču 14 godina za ubistvo Ivana Perovića!

Izvor: Mondo, 21.Jun.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijaču 14 godina za ubistvo Ivana Perovića!

Apelacioni sud u Beogradu osudio je na 14 godina zatvora Milana K. (30) iz navijačke grupe "Alkatraz" zbog ubistva Ivana Perovića (20) pripadnika navijačke grupe "Zabranjeni" 22. oktobra 2011. godine na Novom Beogradu.

Foto: MN Press

  Ovom odlukom drugostepenog veća Apelacionog suda, koja je objavljena na njegovom sajtu, po drugi put je preinačena prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu iz juna 2016. godine, kojom je Milan K.  bio oslobođen od optužbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za teško ubistvo Perovića.

Prva odluka drugostepenog veća Apelacionog suda iz aprila prošle godine, kojom je on prvi put bio osuđen na 15 godina zatvora, kada mu je određen i pritvor, u oktobru je ukinuta odlukom trećestepenog veća Apelacionog suda, koje je tada naložilo ponovno odlučivanje i ponovno saslušanje veštaka balističke i hemijske struke.

I na novu presudu dozvoljena je žalba sudu u trećem stepenu.

Ukinuta presuda za ubistvo navijača Partizana

Apelacioni sud navodi da je utvrdio da je Milan K. bio jedan od vođa (Partizanove) navijačke grupe "Alkatraz", a sada pokojni Perović navijačke grupe "Zabranjeni".

Milan K. je uhapšen u Briselu u junu 2012. godine po poternici Srbije, pošto je nakon ubistva Perovića pobegao iz zemlje.

Mediji su pisali da je motiv ubistva Perovića bio sukob navijačkih grupa oko prevlasti na južnoj tribini stadiona Partizana.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pripadniku „Alkatraza“ 14 godina zatvora

Izvor: Večernje novosti, 21.Jun.2018

Apelacioni sud u Beogradu osudio je Milana Krasića (30) zbog ubistva Ivana Perovića (20) pripadnika navijačke grupe "Zabranjeni" 22. oktobra 2011. godine BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu osudio je na 14 godina zatvora Milana Krasića (30) iz navijačke grupe "Alkatraz" zbog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.