Načelnik Policijske uprave za Beograd: Skup ispred RTS-a nije uredno prijavljen

Izvor: RTS, 13.Dec.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Načelnik Policijske uprave za Beograd: Skup ispred RTS-a nije uredno prijavljen

Netačno je da je Savez za Srbiju uredno prijavio današnji skup ispred zgrade RTS-a, a prilikom prijavljivanja organizatori nisu poštovali Zakon o javnom okupljanju, izjavio je Milan Stanić, načelnik Policijske uprave za Grad Beograd.
Predsednik Izvršnog odbora Pokreta za preokret Milorad Bjedov pristupio je 11. decembra u prostorije Policijske stanice Palilula i podneo prijavu za javno okupljanje aktivista >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Saveza za Srbiju ispred zgrade Radio-televizije Srbije 13. decembra ove godine, ispred sva tri ulaza, u vremenu od 12 do 20 časova, precizirao je Milan Stanić u pisanoj izjavi i dodao:

"Policijska stanica Palilula istog dana uručila je obaveštenje kontakt osobi iz Saveza za Srbiju u vezi podnete prijave, kojim je konstatovano, najpre, da je prijava neblagovremena, jer nije podneta u zakonom propisanom roku, i nekompletna, jer ne sadrži potrebno i zakonom propisano, te se sa tim u vezi skup ne smatra prijavljenim."

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MUP: Skup SZS ispred RTS nije prijavljen u zakonskom roku

Izvor: Danas, 13.Dec.2019

Načelnik Policijske uprave za Beograd Milan Stanić izjavio je da Savez za Srbiju nije "uredno", niti blagovremeno prijavio današnji skup ispred zgrade RTS-a i da prilikom prijavljivanja organizatori nisu poštovali Zakon o javnom okupljanju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.