NOĆ U NIŠU Malo udesa, mnogo alkoholisane omladine

Izvor: Blic, 10.Sep.2017, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ U NIŠU Malo udesa, mnogo alkoholisane omladine

Niška Hitna pomoć u protekla 24 časa imala je veliki broj intervencija zbog alkoholisane omladine, a jednu intervenciju u slučaju saobraćajne nezgode, rečeno je u toj službi.

Dežurni lekari rekli su agenciji Beta da je juče oko 14 časova lakše povređen vozač (51) automobila koji je izleteo sa kolovoza u Doljevačkoj ulici.

Kako je rečeno, on je odbio da bude prebačen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

"Vikendom je postalo sasvim uobičajeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da imamo veći broj intervencija zbog mladih alkoholisanih lica, a sada je to posebno izraženo jer je krenula sezona proslave osamnaestih rođendana", rečeno je u Hitnoj pomoći.

Dežurni lekari su naveli da je mali broj alkoholisanih kojima je bila potrebna medicinska pomoć starijih od 20 godina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Niška Hitna pomoć: Mnogo alkoholisane omladine

Izvor: B92, 10.Sep.2017

Niška Hitna pomoć u protekla 24 časa imala je veliki broj intervencija zbog alkoholisane omladine...Takođe, ekipa Hitne pomoći je imala i jednu intervenciju u slučaju saobraćajne nezgode, rečeno je u toj službi...Dežurni lekari rekli su agenciji Beta da je juče oko 14 časova lakše povređen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.