DELIJE SU ODUŠEVLJENE: Ogroman posao odrađen u Ljutice Bogdana, Ivanić produžio ugovor – evo do kad će nositi crveno-beli dres! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2021, 14:31

DELIJE SU ODUŠEVLJENE: Ogroman posao odrađen u Ljutice Bogdana, Ivanić produžio ugovor – evo do kad će nositi crveno-beli dres! (VIDEO)

Crvena zvezda je uradila jedan od najvažnijih poslova u tekućoj sezoni, barem kada je reč o igračkom kadru. Jedan od najboljih fudbalera srpskog šampiona Mirko Ivanić produžio je ugovor sa klubom na još četiri godine. – Veoma sam srećan zbog toga što sam produžio ugovor sa Crvenom zvezdom. Moram da istaknem da smo se mnogo […]
The post DELIJE SU ODUŠEVLJENE: Ogroman posao odrađen u Ljutice Bogdana, Ivanić produžio ugovor – evo do kad će nositi crveno-beli dres! (VIDEO) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanić produžio ugovor sa Zvezdom do 2025. godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2021

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić produžio je danas ugovor do 2025. godine, saopšteno je na sajtu crveno-belih..."Veoma sam srećan zbog toga što sam produžio ugovor sa Crvenom zvezdom. Moram da istaknem da smo se mnogo ranije dogovorili oko toga, ali sad smo uhvatili pravi trenutak, između utakmica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.