NESREĆA: Pokošeni pešaci kod Umke!

Izvor: Mondo, 06.Dec.2018, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA: Pokošeni pešaci kod Umke!

Žena je poginula, a muškarac je teško povređen kada je na njih naletelo putničko vozilo kod fabrike kartona "Umka". Saobraćaj ka Obrenovcu je obustavljen.

U nesreći oko pet sati ujutro poginula je žena pešak (40), a teško je povređen muškarac, takođe pešak, prenosi RTS.

On je prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

Obustavljen je saobraćaj od raskrsnice prema Železniku ka Obrenovcu.

Agenciji Beta je rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je lekarska ekipa mogla samo da konstatuje smrt žene na licu mesta, a da je muškarca nakon ukazane pomoći prevezla na reanimaciju u Urgentni centar. Oboje su bili pešaci i prelazili su put, prenose beogradski mediji.

Autobus udario ženu u centru Beograda

U saobraćajnoj nezgodi u Bulevaru kralja Aleksandra sinoć oko 20.40 lakše je povređen mladić (21) koji je zbrinut na Vojno-medicinskoj akamdemiji.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći imala je 101 intervenciju, od toga 14 na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, osobe sa bolom u grudima i oboleli od karcionma.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.