Serija A - Sasuolu lopta, Napoliju tri boda! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Sasuolu lopta, Napoliju tri boda! (video)

Ekipa Karla Anćelotija konkretnija na San Paolu.

U osmom kolu italijanske Serije A, fudbaleri Napolija ostvarili su trijumf od 2:0 protiv gostujućeg Sasuola.

Imali su "Neroverdi" veći posed lopte tokom većeg dela meča, ali Napolitanci su bili konkretniji i zasluženo poveli već u trećem minutu nakon velike greške odbrane Sasuola koju je iskoristio Adam Una.

Dugo su pokušavali fudbaleri Sasuola da poravnaju rezultat, imali i nekoliko sasvim dobrih situacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je ubrzo stiga i konačna "presuda".

Konačnih 2:0 postavio je Lorenco Insinje sjajnim pogotkom u 72. minutu susreta, a gosti su ostali i sa igračem manje u 87. minutu kada je direktan crveni karton dobio Rožerio.

Srpski internacionalac Filip Đuričić odigrao je čitav meč za svoj Sasuolo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A: Kombinovani Napolitanci sigurni protiv Sasuola

Izvor: B92, 07.Okt.2018

Fudbaleri Napolija su na svom terenu pobedili Sasuolo sa 2:0 u osmom kolu italijanske Serije A...Napolitanci su protiv Sasuola potvrdili ulogu favorita, upisali tri nova boda i pored nešto lošije igre u drugom delu meča...Trener Napolitanaca Karlo Ančeloti na teren je izveo kombinovan sastav, a u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.