[NAJAVA] Otvara se prodavnica elektronskih uređaja „FUTURE“ u BIG Fashion tržnom centru; Promotivne cene za sve proizvode, U ponudi i DJI dronovi

Izvor: TangoSix.rs, 12.Feb.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[NAJAVA] Otvara se prodavnica elektronskih uređaja „FUTURE“ u BIG Fashion tržnom centru; Promotivne cene za sve proizvode, U ponudi i DJI dronovi

Nova prodavnica elektronskih uređaja „FUTURE“ biće otvorena 14. februara u 10 časova u prizemlju tržnog centra BIG Fashion u Beogradu, a nova radnja će u svojoj ponudi proizvoda imati i DJI dronove, saopšteno je iz ComputerLanda.
Kako navode, reč je o specijalizovanoj radnji poznatoj kao „Premium Electronics Store“, koja će u svom asortimanu imati i DJI modele dronova poput Mavica 2 PRO, Sparka, Telloa, Phantoma 4 Pro i mnogih drugih, a posetioci će prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << otvaranja prodavnice imati priliku da po promotivnim cenama kupe bilo koji od ponuđenih proizvoda.
Promotivne akcije / Infografik: ComputerLand – U prvih 14 minuta od otvaranja, važi 1+1 akcija gde ako kupite dva proizvoda, jeftiniji dobijate za samo 1 dinar. Nakon toga, u narednih 140 minuta, važi 2+1 akcija, gde kupovinom tri proizvoda, treći jeftiniji dobijate gratis.
Kako bi se obezbedilo dovoljno vremena za kupovinu, formiraće se specijalni red za kupce koji odaberu proizvod u prvih 14 minuta. Svi kupci u redu dobiće priliku da kupe drugi proizvod po ceni od jednog dinara bez obzira na to kada se ta kupovina zapravo obavi, eliminišući tako eventualne probleme sa fiskalnom kasom, internetom i slično. – objašnjavaju iz ComputerLanda.
Kako izgleda DJI Mavic Air i koje su njegove mogućnosti pogledajte na sledećem video snimku:

 

The post [NAJAVA] Otvara se prodavnica elektronskih uređaja „FUTURE“ u BIG Fashion tržnom centru; Promotivne cene za sve proizvode, U ponudi i DJI dronovi appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

FUTURE by ComputerLand u BIG Fashion

Izvor: PCAxe.com, 12.Feb.2019

FUTURE by ComputerLand će biti otvoren u BIG Fashion tržnom centru, a zamišljen je kao koncept prodavnica namenjena svima onima koje interesuje tehnologija budućnosti, dostupna danas.. Naime, ComputerLand je otvorio specijalizovanu radnju u kojoj ćete pronaći sve od pametnih kablova za svoje kućne...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.