Mrtvo novorođenče na deponiji, uhapšena majka

Izvor: Mondo, 14.Avg.2017, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrtvo novorođenče na deponiji, uhapšena majka

Na Gradskoj deponiji u Vrbasu, na Srbobranskom putu, pronađeno je mrtvo novorođenče muškog pola. Uhapšena je majka, osumnjičena za ubistvo pri podođaju.

Foto: Youtube/PrintScreen

Mrtvu bebu je pronašao čovek koji je skupljao sekundarne sirovine.

U ovom slučaju ubrzo je uhapšena majka deteta. Kako je saopštio MUP, policija je - uhapsila tridesettrogodišnju ženu koja se sumnjiči da je pri porođaju ubila novorođenče, čije je telo jutros pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na deponiji u Vrbasu.

UŽAS U UŽICU: Mrtva beba na deponiji

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo ubistvo deteta pri porođaju, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati.

Ona će uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UŽAS: Mrtva beba pronađena na deponiji!

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2017

Stravično!..Na Gradskoj deponiji u Vrbasu koja se nalazi na Srbobranskom putu, pronađena je mrtva beba muškog pola...Utvrđuje se da li je beba mrta rođena ili se radi o ubistvu. Policijski uviđaj je u toku...Podsetimo, početkom jula, u pogonu za odvajanje otpada Regionalne deponije "Duboko" kod...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.