Izvor: RTS, 04.Dec.2020, 20:34

Mitropolit Hrizostom primljen u kovid bolnicu

Mitropolit dabrobosanski Hrizostom primljen je u kovid bolnicu u Beogradu.
"Njegovo Visokopreosveštenstvo Mitropolit dabrobosanski g. Hrizostom, mjestobljustitelj patrijaraškog trona, primljen je 4. decembra 2020. godine u večernjim časovima u Kliničko-bolnički centar Dr Dragiša Mišović u Beogradu zbog pozitivnog rezultata testiranja na virus KOVID-19", objavljeno je na sajtu SPC. 

Ranije je objavljeno da je mitropolit Hrizostom danas, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na praznik Vavedenja Presvete Bogorodice, služio svetu arhijerejsku Liturgiju u Pećkoj Patrijaršiji. 
Posle smrti patrijarha Irineja, patrijaršijske dužnosti je preuzeo Sveti arhijerejski sinod u skladu sa članom 62 Ustava Srpske pravoslavne crkve, a doneta je odluka da Sinodu do izbora novog patrijaha predsedava mitropolit dabrobosanski Hrizostom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitropolit Hrizostom primljen u bolnicu, pozitivan na KORONA VIRUS

Izvor: Blic, 04.Dec.2020

Mitropolit dabrobosanski Hrizostom primljen je u kovid bolnicu u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Mitropolit Hrizostom hospitalizovan zbog koronavirusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2020

Mitropolit dabrobosanski Hrizostom hospitalizovan je večeras zbog pozitivnog rezultata na testu na virus kovid-19, saopštila je Informativna služba Srpske pravoslavne crkve...Kako se navodi, on je primljen u Kliničko-bolnički centar "Dr Dragiša Mišović" u Beogradu...Mitropolit Hrizostom posle...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.