Ministar obećao! Uskoro subvencije za privatne staračke domove

Izvor: BKTV News, 10.Sep.2017, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar obećao! Uskoro subvencije za privatne staračke domove

Ovo je poruka države!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević rekao je danas da država planira da subvencijama pomogne otvaranje privatnih staračkih domova po celoj Srbiji, kako bi se starim ljudima omogućilo staranje i kako bi bili blizu svojih najmilijih.

"To će biti jedna od strategija ministarstva u narednom periodu", rekao je Ðorđević nakon obilaska staračkih domova u Požegi, Ljuboviji i Krupnju i sa ambasadorkom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Indije koja im je uručila prigodne poklone svoje ambasade.

Ðorđević je tom prilikom naveo da želi da prenese poruku države - da želi još više da brine o starim ljudima i da će ubuduće uložiti dodatna finansijska sredstva i posvetiti im više pažnje.

"Očekujem da u narednom periodu i uslovi za njihov smeštaj budu bolji", napomenuo je Ðorđević.

Agencija za borbu protiv korupcije jasna: Vučić predizbornim spotom nije prekršio zakon!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.