Izvor: RTS, 27.Jul.2021, 16:51

Ministar Momirović uspešno operisan, oporavlja se

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović uspešno je operisan u užičkoj Opštoj bolnici. Operisano mu je slepo crevo i nakon intervencije se oporavlja.
Očekuje se uredan postoperativni tok, njegovo zdravstveno stanje će se pratiti narednih nekoliko dana i zatim će biti pušten na kućno lečenje.

"Ministar je izašao iz operacione sale, svestan je i komunikativan. Operacija je dobro prošla. Nažalost, nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dana je trpeo bolove, misleći da je nešto prolaznog karaktera. U pitanju je bila perforacija slepog creva. Hvala doktorima koji su brzo reagovali, a nakon nekoliko dana oporavka očekujemo da će se vratiti svojim redovnim obavezama", rečeno je za RTS u kabinetu ministra.
Tomislavu Momiroviću pozlilo je tokom obilaska radova na auto-putu kod Požege, posle čega je hitno operisan u užičkoj bolnici.
Ministra Momirovića operisao je doktor Miroslav Stanojević, šef hirurgije Opšte bolnice Užice. 
Tokom obilaska deonice budućeg auto-puta, a potom i sastanka u opštini Požega, Momirović se svojim saradnicima požalio na neizdržive bolove u predelu stomaka i malaksalost.
Uprkos njihovim savetima da prekine radne obaveze i ode lekaru, Momirović je insistirao da, kao što je planirano, obiđe tunel Laz i opštinu Požega, nakon čega je hitno prebačen u Opštu bolnicu u Užicu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministru Momiroviću pozlilo, operisan u Užicu

Izvor: Danas, 27.Jul.2021

Tomislav Momirovoć, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, operisan je u Užicu, nakon što mu je pozlilo, zbog problema sa slepim crevom.

Nastavak na Danas...

OPERACIJA USPEŠNA Ministar Momirović stabilno, sledi oporavak, ali mora da ostane u bolnici

Izvor: Blic, 27.Jul.2021

Tomislavu Momiroviću pozlilo je tokom obilaska radova na auto-putu kod Požege, posle čega je hitno operisan u užičkoj bolnici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.