Marbo: Kupac iz Ulcinja nas ucenjuje lažima o mišu u čipsu

Izvor: Press, 05.Sep.2010, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Marbo': Kupac iz Ulcinja nas ucenjuje lažima o mišu u čipsu

Srpska kompanija „Marbo produkt" tvrdi da je Ulcinjanin Aleksa Škrelja pokušao da ih uceni, tražeći odštetu jer je u kesici čipsa navodno pronašao miša. Pošto u „Marbu", kako navode, na ucenu nisu pristali, Škrelja je sve obelodanio u medijima
U jučerašnjim „Vijestima" Škrelja je naveo da je u kesici XXL pakovanja čipsa, koju je kupio u kiosku kod plaže u Ulcinju pre 15 dana, našao mrtvog miša.
- Samo što sam otvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kesicu, osetio sam jak smrad. Kad sam zavirio unutra, imao sam što da vidim. Naježio sam se od pomisli da su moja deca mogla da probaju čips - rekao je ovaj Ulcinjanin, dodajući da je obavestio o tome glavnog proizvođača tako što je popunio prijavu koju su mu dostavili predstavnici firme „Si-ing", distributera čipsa za Crnu Goru, ali da mu niko nije odgovorio.
Danilo Drobnjak iz „Marbo produkta" rekao je da je Škrelja od njega tražio finansijsku kompenzaciju za pretrpljenu štetu kako stvar ne bi išla u medije, ali da je kesica, shodno proceduri, upućena na analizu u Bački Maglić.
- Rezultati analize su nedvosmisleno ukazali da sporni predmet, odnosno strano telo miš, nije izašao iz fabrike „Marbo produkta" - rekao je Drobnjak.
On je naveo da ne postoji mogućnost da kesica čipsa izađe sa proizvodne linije i bude upakovana ukoliko ima odstupanja od predviđene gramaže.
- Svako ko poznaje proizvodnju čipsa zna da čips prolazi kroz fritezu izuzetno visoke temperature, pa je nemoguće da neko strano telo opstane u stanju u kakvom je miš na fotografijama koje smo dobili. Ovo je prvi slučaj za 15 godina poslovanja da je neki potrošač pokušao da nas uceni - navodi Drobnjak.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.