Prokuplje: Državljanin Hrvatske uhapšen zbog udesa u kojem je poginula trudnica

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2018, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Državljanin Hrvatske uhapšen zbog udesa u kojem je poginula trudnica

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su Ž. P. (1975) državljanina Hrvatske, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je on juče u mestu Gornja Stražava, krećući se automobilom marke "mercedes" u pravcu Prokuplja, izazvao saobraćajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nesreću tako što je, nakon izlaska iz krivine naleteo na vozilo "citroen", koje se kretalo iz suprotnog pravca.

Tom prilikom teške telesne povrede opasne po život zadobila je tridesettrogodišnja žena, suvozač iz "citroena", koja je bila u devetom mesecu trudnoće. Od zadobijenih povreda ona je juče preminula u Kliničko-bolničkom centru u Nišu.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz,   Citroen

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog sumnje da je u sudaru usmrtio trudnicu

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su Ž. P. (1975) državljanina Hrvatske, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su...

Nastavak na Večernje novosti...

Policijska akcija u Gradišci: Uhapšen zbog dječije pornografije

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2018, 13:14

GRADIŠKA - Pripadnici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sproveli su juče u Gradišci akciju "Inverzija", te uhapsili Mirko G. (59), osumnjičenog za pedofiliju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.