MITROVIĆ: Đilas je jedna neopisiva lažovčina! On zna da mi ne dugujemo porez. Tužićemo ga, zato što je ovo sada prevazišlo svaku meru! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 25.Sep.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITROVIĆ: Đilas je jedna neopisiva lažovčina! On zna da mi ne dugujemo porez. Tužićemo ga, zato što je ovo sada prevazišlo svaku meru! (VIDEO)

Posle objavljivanja snimka na kome se čuje kako Dragan Đilas preti saobraćajnom policajcu zato što ga je zaustavio zbog učinjenog prekršaja novinari su u više navrata od njega pokušavali da dobiju potvrdu da li je snimak autentičan. Đilas je i na konferenciji za medije SzS odbio da odgovori da li je on čovek koji je policajcu pretio otkazom već je umesto toga optužio Televiziju Pink da državi duguje 25 miliona evra.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MITROVIĆ ODBRUSIO LIDERU SZS: Đilase, lažovčino! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2019

Željko Mitrović odgovorio je na optužbe jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa da Pink državi duguje 25 miliona evra...- Ta bitanga lažovska od Đilasa radi ovo već ko zna koji put. Umesto da odgovori na pitanje novinara da li je autentičan snimak i da li je autentičan glas na snimku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.