Izvor: Blic, 18.Okt.2021, 20:20

"MAMA, NE MOGU DA UDAHNEM" Stefan (10) se zarazio koronom i za samo tri dana od potpuno zdravog deteta došao do toga da jedva diše, dok mu je "SRCE TUKLO KAO VOZ"

"Mama, ne mogu da udahnem dovoljno", reči su desetogodišnjeg Stefana iz Beograda zaraženog koronom, a tako nešto nijedan roditelj ne želi da čuje. Iako ovaj dečak, medicinski gledano, ima lakši oblik kovida i ne zahteva kliničko lečenje, ono sa čim se mogu suočavati i neizvesnost roditelja kako će bolest napredovati, uopšte nije za potcenjivanje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MAMA, NE MOGU DA UDAHNEM DOVOLJNO" Stefan (10) zaražen koronom - njegova majka otkrila detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021

Stefan ispočetka imao simtome poput prehlade ili početka gripa, ali za svaki slučaj noć je proveo u posebnoj prostoriji...- Mama, ne mogu da udahnem dovoljno - reči su desetogodišnjeg Stefana iz Beograda zaraženog koronom, a tako nešto nijedan roditelj ne želi da čuje. Iako ovaj dečak, medicinski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.