Izvor: Blic, 08.Okt.2018, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA GA JE NAPUSTILA, A OTAC UMRO Jovan ima 16 godina, a u trošnoj kući bez struje i vode živi SASVIM SAM

Jovan Nikolić ima 16 godina, živi potpuno sam u neuslovnoj kući bez struje u selu Vrmdža u okolini Sokobanje. Društvo brine o njemu, ali su nesrećne porodične okolnosti i odnosi učinili da mu život ne bude lak. Ne želi da bude u hraniteljskoj porodici kao i da živi u kući koju je njegova porodica ranije dobila od jedne fondacije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić ne želi iz trošne kuće, a voleo bi da ima struju i magarca

Izvor: B92, 08.Okt.2018

Šesnaestogodišnji Jovan Nikolić od aprila ove godine živi sam u porodičnoj kući u selu Vrmdža kod Sokobanje, u kojoj nema vode i struje. Jovanu je u aprilu umro otac, a njegova majka otišla je iz Vrmdže još dok je bio mali...Jovanova majka se preudala se i ima novu porodicu, a pre par godina...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.