Lopovi iz Srbije poharali zlataru u Banjaluci

Izvor: Mondo, 03.Sep.2015, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi iz Srbije poharali zlataru u Banjaluci

Banjalučka policija je samo pola časa nakon krađe nakita iz zlatarske radnje u centru Banjaluke locirala i uhapsila lopove - organizovanu grupu iz Srbije.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Iz gradskog Centra javne bezbednosti potvrđeno je da je pronađen i deo ukradenog nakita, prenela je agencija Fena.

Policiji je, kako je precizirano, sinoć prijavljeno da su nepoznate a nemaskirane osobe iz zlatarske radnje otuđile tašnu sa vrednim nakitom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Brzom intervencijom na području banjalučkog naselja Lauš uhapšeni su srpski državljani M.Ž., S.B., N.J. i jedan maloletnik, a pretresom hotelskih soba u Banjaluci, gde su bili smešteni, pronađen je i deo ukradenog nakita.

Kradljivci su privedeni u službene prostorije gde je u toku kriminalistička obrada, nakon čega biti predati banjalučkom Okružnom tužilaštvu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPLJAČKANA ZLATARA U CENTRU BANJALUKE: Trojica državljana Srbije uhapšena posle potere

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015

BANJALUKA - Banjalučka policija je samo pola časa nakon krađe nakita iz zlatarske radnje u centru Banjaluke locirala i uhapsila lopove - organizovanu grupu iz Srbije...Iz gradskog Centra javne bezbednosti potvrđeno je da je pronađen i deo ukradenog nakita, prenela je agencija Fena. Policiji je,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.