Izvor: RTS, 04.Okt.2022, 18:08

"Lidl Srbija" iz prodaje povukao "Tastino" proizvode

"Lidl Srbija" je iz predostrožnosti iz prodaje povukao "Tastino" proizvode proizvođača "Pak Rampart" iz Visokog iz Bosne i Hercegovine, rečeno je "Tanjugu" u "Lidlu".
Reč je o "Tastino" napolitankama sa ukusom kakaoa – vafel proizvod sa 72 odsto kakao punjenja, 800 grama; zatim "Tastino" napolitankama sa ukusom lešnika – vafel proizvod sa 72 odsto punjenja sa ukusom lešnika, 800 grama; "Tastino" vafel sa kakao punjenjem - vafel proizvod sa 80 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odsto kakao punjenja, 200 grama.

Takođe, i vafel sa punjenjem ukusa lešnika - vafel proizvod sa 80 odsto punjenja sa ukusom lešnika, 200 grama i "Tastino" vafel sa kakao prelivom – vafel proizvod sa 57 odsto kakao punjenja, preliven sa 20 odsto kakao preliva, 200 grama.
Kako navode iz "Lidla", ovi proizvodi se povlače zbog mogućnosti prisustva bakterije Salmonella Typhimurium, budući da je redovnom kontrolom u Hrvatskoj utvrđeno njeno prisustvo u dve proizvodne partije.
Uzorci proizvoda sa polica u Srbiji poslati su radi detaljne provere lokalnim laboratorijama, o čemu su obaveštene nadležne instutucije, kažu u "Lidlu" i pozivaju potrošače koji imaju neki od ovih proizvoda da ih ne konzumiraju nego da ih vrate u bilo koju "Lidlovu" prodavnicu, a novac će im biti vraćen uz račun, ali i bez njega.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lidl iz predostrožnosti iz prodaje povukao više proizvoda

Izvor: Blic, 04.Okt.2022

Lidl Srbija je iz predostrožnosti iz prodaje povukao nekoliko proizvoda proizvodača Pak Rampart iz Visokog iz Bosne i Hercegovine, rečeno je Tanjugu u Lidlu.

Nastavak na Blic...

LIDL IZ PREDOSTROŽNOSTI POVUKAO IZ PRODAJE VIŠE PROIZVODA

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Okt.2022, 06:32

Srbija, 5. oktobar – Lidl Srbija je iz predostrožnosti iz prodaje povukao nekoliko proizvoda proizvođača Pak Rampart iz Visokog iz Bosne i Hercegovine, rečeno je Tanjugu u Lidlu.. Reč je o „tastino” napolitankama sa ukusom kakao-vafel proizvod sa 72 procenta kakao punjenja, 800 grama, zatim...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.