Kalanović potpisala peticiju Glasaj za bebe

Izvor: Glas javnosti, 06.Mar.2012, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalanović potpisala peticiju "Glasaj za bebe"

BEOGRAD - Potpredsednica vlade za privredni i regionalni razvoj Verica Kalanović potpisala je danas peticiju "Glasaj za bebe" i naglasila da treba uraditi sve da se troškovi za podizanje dece svedu na minimum.

"Podržala sam potpisom akciju iz dva razloga. Najpre, kao majka dvoje dece znam koliko je u materijalnom smislu teško podizati decu i treba uraditi sve da se troškovi smanje na minimum, i da to nikako ne bude opterećujuće za normalno podizanje deteta", rekla je Kalanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ispred štanda "Glasaj za bebe" na Terazijama.

Kalanović je dodala da je akciju podržala i kao potpredsednica vlade, jer su rezultati prethodnog popisa poražavajući i pokazuju da je u Srbiji sve manje beba i da ona postaje jedna od najstarijih nacija u Evropi.

"Moj potpis je bitka za odluku da imamo nove bebe, ali je i bitka za manje troškove za normalno podizanje dece", podvukla je Kalanović.

Potpisivanje inicijative "Glasaj za bebe" koja se zalaže za ograničavanja trgovačkih marži na 10 odsto i ukidanje PDV-a na hranu i opremu za bebe počela je 2. marta u 50 gradova Srbije i trajaće do četvrtka, 8. marta.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KALANOVIĆ POTPISALA PETICIJU "GLASAJ ZA BEBE"

Izvor: Kurir, 06.Mar.2012

BEOGRAD - Potpredsednica vlade za privredni i regionalni razvoj Verica Kalanović potpisala je danas peticiju "Glasaj za bebe" i naglasila da treba uraditi sve da se troškovi za podizanje dece svedu na minimum...BEOGRAD - Potpredsednica vlade za privredni i regionalni razvoj Verica Kalanović potpisala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.