Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLONA NA BATROVCIMA Kamioni na ulazu u Hrvarsku čekaju 10 sati

Na izlazu graničnog prelaza Batrovci teretni saobraćaj se od jutros odvija vrlo otežano i zadržavanje na izlazu iz Srbije traje oko 10 sati, a kolona kamiona sada je duga oko pet kilometara, saopštila je posle podne Uprava carina.

"Teretni saobraćaj se već nekoliko dana sporije odvija zbog pojačane kontrole hrvatskih pograničnih organa koji nastoje da spreče prelaske ilegalnih migranata, ali je od 9 časova jutros došlo do dodatnog usporavanja rada", kaže se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Uzrok dodatnog zadržavanja je, prema telefonskom objašnjenju koje su kolege na prelazu jutros dobile, usporen rad na ulazu u Hrvatsku zbog postavljanja nove kamionske vage, navela je Uprava carina.

Srpski carinici, kako se ističe, rade punim kapacitetom, ali je međuzona puna, tako da propuštanje vozila zbog usporenog rada na hrvatskoj strani, nije moguće.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na Batrovcima kamioni čekaju 10 sati, kolona pet kilometara

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Okt.2016

Na izlazu graničnog prelaza Batrovci teretni saobraćaj se od jutros odvija vrlootežano i zadržavanje na izlazu iz Srbije traje oko 10 sati, a kolona kamiona sada je duga oko pet kilometara, saopštila je posle podne Uprava carina..."Teretni saobraćaj se već nekoliko dana sporije odvija zbog pojačane...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.