KARLEUŠA PORUČILA LUKASU DA ĆE SE PREDOZIRATI, ON JOJ BRUTALNO ODGOVORIO: Neko će se predozirati od droge, neko od ONE STVARI! (FOTO)

Izvor: Kurir, 02.Sep.2019, 06:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA PORUČILA LUKASU DA ĆE SE PREDOZIRATI, ON JOJ BRUTALNO ODGOVORIO: Neko će se predozirati od droge, neko od ONE STVARI! (FOTO)

Teška artiljerija: Nakon što mu je mala od skandala poručila da zna ko stoji iza njegovih napada na nju, pevač ju je podsetio na njene navodne rane radove

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

JK prognozira da će se Lukas PREDOZIRATI: Odgovorio joj BRUTALNO! "Smrt je smrt! Neko će od droge, a neko... "

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2019

Estradni rat ne jenjava!..Pravi estradni rat bukti već danima na društvenim mrežama, a sve je počelo kada je pevač Aca Lukas počeo brutalno da pljuje po svojoj koleginici, Lepoj Breni...U njenu odbranu stala je Jelena Karleuša, nekadašnja Lukasova prijateljica, a današna ljuta protivnica...Pošto...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.