Inicijativa UNS-a da Tijanić i Tirnanić dobiju ulice u Beogradu

Izvor: RTS, 15.Okt.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inicijativa UNS-a da Tijanić i Tirnanić dobiju ulice u Beogradu

Udruženje novinara Srbije saopštilo je da je pokrenuta inicijativa da poznati novinari Aleksandar Tijanić i Bogdan Tirnanić dobiju ulice u Beogradu.
Generalni sekretar UNS-a Nino Brajović i novinarka RTS-a i predstavnica grupe poštovalaca Aleksandra Tijanića Verica Bradić upoznali su sa tom inicijativom zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, koji je podržao njihov predlog, navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Predlog je predat Komisiji za spomenike i nazive trgova i ulica Skupštine grada Beograda, a Vesić je izrazio želju da se inicijativa nađe na dnevnom redu narednog zasedanja Skupštine grada u novembru.
Vesić i predsednica Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica Andrea Radulović saglasni su i sa idejom da Aleksandar Tijanić i Bogdan Tirnanić dobiju ulicu tamo gde su živeli, na Novom Beogradu, odnosno na Dorćolu ili Neimaru.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Inicijativa za ulice Aleksandru Tijaniću i Bogdanu Tirnaniću

Izvor: Danas, 15.Okt.2018

Generalni sekretar Udruženja novinara Srbije (UNS) Nino Brajović i novinarka RTS-a i predstavnica grupe poštovalaca Aleksandra Tijanića Verica Bradić upoznali su danas zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića sa inicijativom da po jedna ulica u Beogradu dobije ime po poznatim novinarima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.