ITALIJANSKI NOVINAR KOJI JE RASKRINKAO AFERU REKET: Imam još ubitačnog materijala! Objaviću nove dokaze ako Skoplje pokuša da zataška stvar!

Izvor: Kurir, 04.Sep.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJANSKI NOVINAR KOJI JE RASKRINKAO AFERU REKET: Imam još ubitačnog materijala! Objaviću nove dokaze ako Skoplje pokuša da zataška stvar!

BLED - Laris Gajser, novinar italijanskog lista La Verita koji je obelodanio snimke razgovora sad već optuženih u aferi Reket u Severnoj Makedoniji, kaže da poseduje još materijala i da će nove pojedinosti objaviti ukoliko makedonski istražni organi ne završe svoj posao.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italijanski novinar ima još materijala o aferi "Reket": Zna tačno kada će ih objaviti

Izvor: B92, 04.Sep.2019

Novinar italijanskog lista "Veritas" Laris Gajser, koji je obelodanio snimke razgovora sad već optuženih u aferi “Reket”, kaže da poseduje još materijala...On tvrdi da će nove pojedinosti objaviti ukoliko makedonski istražni organi ne završe svoj posao...Gajser je za Tanjug rekao da je materijale...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.