[INTERVJU ] Kompanija Konkord u Beogradu 16. i 17. septembra na SEGA konferenciji posvećenoj Generalnoj Avijaciji

Izvor: TangoSix.rs, 19.Avg.2022, 07:02

[INTERVJU ] Kompanija Konkord u Beogradu 16. i 17. septembra na SEGA konferenciji posvećenoj Generalnoj Avijaciji

Prva regionalna specijalizovana konferencija posvećena Generalnoj Avijaciji SEGA (Southeast Europe General Aviation) biće održana 16. i 17. septembra u hotelu Hilton u Beogradu.
Rezervaciju karata i više informacija možete pronaći na internet prezentaciji konferencije – SEGA (Southeast Europe General Aviation).
Događaj, u organizaciji kompanije Aviation Parts Service i Tango Six Eventsa zamišljen je kao specijalizovani skup vazduhoplovne industrije fokusiran >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << na oblast generalne avijacije sa učešćem inostranih proizvođača i kompanija koje se bave uslugama u ovoj niši industrije iz Severne Amerike i Zapadne Evrope.
Potvrđene kompanije koje će sa delegatimi održati prezentacije i učestvovati u B2B sastancima su Lajkoming, Tempest Aero, Konkord i Lir Kemikal.
Kako je za Tango Six portal potvrdila Noga Holk, potpredsenica poslovnog razvoja kompanije Konkord, SEGA će biti prilika da se upoznaju sa srpskim i regionalnim klijentima:
– Kompanija APS je napravila odličnu agendu i pružila nam priliku da upoznamo delegate iz regiona. Cilj prisustva na SEGA konferenciji nam je da izgradimo nove poslovne odnose i da predstavimo delegatima našu ponudu proizvoda i rešenja. Takođe, SEGA će biti idealna prilika da se ponovo povežemo i razgovaramo sa trenutnim klijentima. Zadovoljstvo korisnika nam predstavlja najveći prioritet što uvek prati i naša dobro poznata podrška.
„Prepoznatljivost Konkord brena dramatično povećala u poslednjih pet godina širom Evrope“. Kompanija je bila prisutna i na ovogodišnjem sajmu AERO u Fridrishafenu / Foto: Konokord Kompanija Konkord (Concorde Battery Corporation) proizvodi visokokvalitetne baterije za vazduhoplove koje su projektovane za specifične profile korišćenja radi optimalnih performansi. Kroz fokus na kvalitet i performanse Konkord kao brend je evoluirao kao univerzalno prepoznatljivo i preferirano rešenje AGM (Absorbent Glass Mat) baterija za vojne vazduhoplove, proizvođače civilnih letelica, mehaničare i pilote širom planete. – rekla je Holk za naš portal.
Konkord baterije proizvode se u Kaliforniji i Džordžiji, u Sjedinjenim Američkim Državama. Kako proizvođač ističe, svaka baterija poseduje patentirane karakteristike i zaštitu kao što su PolyGuard® sistemi sepracije, robusne međućelijske veze i patentirane formule za smeše pasti koje se koriste radi zaštite od negativnih pojava vezanih za distribuciju energije i radi produžavanja životnog veka baterija.
– Proizvodimo baterije od 1979. godine. One se koriste u generalnoj avijaciji, poslovnoj avijaciji, helikopterima i vojnim vazduhoplovima. Naše baterije su deo originalne opreme proizvođača na većini vazduhoplova koje poznajete širom sveta. Posedujemo sertifikate za posebne instalacije kod svih većih globalnih civilnih i vojnih regulatora kao što su FAA, EASA, CASA, ANAC, TCCA, HKCAD i DGCA.
Radujemo se učešću na SEGA konferenciji posebno jer se prepoznatljivost Konkord brena dramatično povećala u poslednjih pet godina širom Evrope. Moram naglasiti da su okolnosti COVID pandemije indirektno povećale interesovanje za generalnu avijaciju i videli smo jaku tendeciju u korist vlasništva aviona, restauracije aviona i generalno gledano došlo je do povećanja broja sati letenja na godišnjem nivou. Ovo sve je rezultiralo do sada nezabeleženom potražnjom za delovima, mehaničarima, pilotima i na kraju letelicama. U sklopu tog trenda smatramo da imamo još potrebe da interagujemo sa tržištem jugoistočne Evrope. Konferencije kao što su SEGA su prave prilike za takve aktivnosti. – zaključila je Holk.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.