I ove nedelje besplatni preventivni pregledi u Domovima zdravlja

Izvor: BKTV News, 22.Mar.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ove nedelje besplatni preventivni pregledi u Domovima zdravlja

Nemojte propustiti priliku!

Ministarstvo zdravlja poziva građane Srbije da u nedelju 25.marta, u svojoj lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, obave preventivni pregled koji ovog puta podrazumeva pregled mladeža, UZ abdomena i ginekološki pregled za žene.

U periodu od 8 do 16 sati, 100 zdravstvenih ustanova širom Srbije otvoriće svoja vrata i za one građane koji, iz bilo kojeg razloga, nemaju zdravstveno osiguranje.

Ovo je sedma po redu akcija besplatnih preventivnih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pregleda, koju organizuje Ministarstvo zdravlja u okviru kojih je do sada pregledano skoro 120.000 građana.

Od tog broja, više hiljada ljudi je upućeno na dalju dijagnostiku, čime je još jednom pokazano da promocija prevencije i rane dijagnostike kao načina brige o sopstvenom zdravlju nema alternativu.

Lista zdravstvenih ustanova koje učestvuju u akciji sa vrstom pregleda koji će biti obavljani u svakoj ustanovi biće objavljeni na sajtu Ministarstva zdravlja http://www.zdravlje.gov.rs.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.