Hrvatska: Ministar Goran Marić podneo ostavku

Izvor: B92, 15.Jul.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Ministar Goran Marić podneo ostavku

Zagreb -- Hrvatski ministar državne imovine Goran Marić podneo je danas neopozivu ostavku.

Kako je rekao, nijedan dan na mestu ministra nije podneo u mirnim uslovima.

"Radio sam u programiranim okolnostima u kojima sam postao meta. Ovo je medijska orkestracija...nisam u stanju da prihvatim nevidjeni udar na dostojanstvo, mir i integritet moje porodice", rekao je Marić, prenosi Index.hr.

On je ostavku podneo posle potpisivanja ugovora o darovanju nekretnina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novom Vinodolskom, ističući da mu je to poslednji ugovor koji će potpisati.

"Svima koji žele moj život da pretvore u haos poručujem da u tome neće uspeti", rekao je sada već bivši ministar državne imovine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan hrvatski ministar podnio ostavku

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2019

ZAGREB - Ministar državne imovine Hrvatske Goran Marić podnio je ostavku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nova ostavka trese hrvatsku vladu

Izvor: RTS, 15.Jul.2019

Ministar državne imovine Hrvatske Goran Marić podneo je neopozivu ostavku. . Kako N1 saznaje iz izvora bliskih vrhu HDZ-a, ostavka je koordinirana između njega i premijera Andreja Plenkovića.."Razgovarali su pre nekoliko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.