HRVATSKA POTOPLJENA  Evo kada OPASNO nevreme stiže u Srbiju

Izvor: NaDlanu.com, 04.Sep.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATSKA POTOPLJENA Evo kada OPASNO nevreme stiže u Srbiju

Najavljeno nevreme već je stiglo kod suseda i izazvalo veliko materijalnu štetu.

Prema prognozi Republičkog Hidrometeorološkog zavoda grmljavina nas očekuje tokom noći između petka i subote, ali se velika količina padavina očekuje sutra kada će temperatura da padne za 10 stepeni.

U Hrvatskoj je izdato upozorenje zbog potencijalno opasnih vremenskih neprilika.

Stručnjaci DHMZ-a u evropskom Meteoalarm sistemu upozoravaju na opasno nevreme, sa neobičnim vremenskim prilikama koji mogu da prouzrokuju štetu, pa i ljudsku žrtve i pozivaju na oprez.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

ZAHLAĐENJE NAM STIŽE IZ HRVATSKE: Nevreme sa grmljavinom večeras i u Srbiji!

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015

BEOGRAD - Grmljavina i pljuskovi koji se očekuju krajem dana u Hrvatskoj, prvo na severnom Jadranu, a potom i drugim delovima ove države, prete da stignu i u Srbiju, što će prouzrokovati nagli veliki pad temperature...Kako javljaju njihovi mediji, u Hrvatskoj se u prvom danu vikenda očekuje olujno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.