Izvor: Danas, 09.Dec.2021, 14:55

Genocid ostaje realna pretnja za mnoge ljude širom sveta

Danas genocid ostaje realna pretnja za mnoge ljude širom sveta, direktno ili kroz narative iz prošlosti, navodi se u zajedničkoj izjavi Alis Vairimu Nderitu, specijalne savetnice Generalnog sekretara UN za sprečavanje genocida i Fransoaz Žakob, stalne koordinatorke UN u Srbiji.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UN: Genocid i danas realna pretnja za mnoge ljude u svetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2021

Genocid ostaje realna pretnja za mnoge ljude širom sveta, direktno ili kroz narative iz prošlosti, i danas se suočavamo sa stalnim rastom u broju nasilnih konflikta, koji traju duže, izazivajući strašne posledice po ljude i ekonomije...To su u zajedničkoj izjavi poručile specijalna savetnica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zvaničnice UN: Genocid ostaje realna pretnja za mnoge

Izvor: Danas, 09.Dec.2021

Genocid danas ostaje realna pretnja za mnoge ljude širom sveta, direktno ili kroz narative iz prošlosti, izjavile su zvaničnice Ujedinjenih nacija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.