GOL KOJI ĆE SE PREPRIČAVATI DANIMA! Hari Kejn ŠOKIRAO Ronalda i družinu: As Totenhema zatresao mrežu SA POLA TERENA! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Jul.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOL KOJI ĆE SE PREPRIČAVATI DANIMA! Hari Kejn ŠOKIRAO Ronalda i družinu: As Totenhema zatresao mrežu SA POLA TERENA! (VIDEO)

Fudbaler Totenhema Hari Kejn postigao je spektakularan gol protiv Juventusa.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

GOL KOJI ĆE "PROGANJATI" ŠĆEŠNOG Hari Kejn postigao jedan od najlepših pogodaka u karijeri, i to sa POLA TERENA! /VIDEO/

Izvor: 011vodič.com, 21.Jul.2019

Hari Kejn je majstorskim golom doneo pobedu Totenhemu protiv Juventusa na prijateljskoj utakmici pogotkom u 93. minutu sa polovine igrališta. More. The post GOL KOJI ĆE "PROGANJATI" ŠĆEŠNOG Hari Kejn postigao jedan od najlepših pogodaka u karijeri, i to sa POLA TERENA! /VIDEO/ appeared first on...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.