GENERALNOM DIREKTORU FILIP MORISA POLU RAJLIJU URUČENA NAGRADA PRIVREDNE KOMORE SRBIJE

Izvor: Beta OMS, 13.Dec.2012, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GENERALNOM DIREKTORU FILIP MORISA POLU RAJLIJU URUČENA NAGRADA PRIVREDNE KOMORE SRBIJE

PRIZNANJE MENADŽMENTU KOMPANIJE PHILIP MORRIS OPERATIONS NIŠ U svečanom delu zasedanja Skupštine Privredne komore Srbije (PKS), koja je održana u utorak, 11. decembra, predsednik PKS Miloš Bugarin, predsednik Skupštine PKS, dr Marko Ćulibrk i generalni sekretar PKS Goran Jevtić, za rezultate u proizvodnji, privređivanju i doprinos unapređenju privrede Srbije, uručili su nagrade za 2012. godinu i to - 25 plaketa sa diplomom predstavnicima privrednih društava, 24 plakete sa diplomom i novčane nagrade pojedincima, a dodeljene su i nagrade povodom jubileja, predstavnicima 20 preduzeća.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Generalnom direktoru Filip Morisa uručena nagrada PKS-a

Izvor: B&F Online, 14.Dec.2012, 12:33

Predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin, predsednik Skupštine PKS, dr Marko Ćulibrk i generalni sekretar PKS Goran Jevtić uručili su nagrade za 2012. godinu za rezultate u proizvodnji, privređivanju i doprinos unapređenju privrede a nagradu u pojedinačnoj kategoriji dobio je direktor...

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.