Francuzi fenomenalnim gestom pružili podršku Srbima: Na godišnjicu bombardovanja odlučili su se za neverovatan potez! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 25.Mar.2018, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi fenomenalnim gestom pružili podršku Srbima: Na godišnjicu bombardovanja odlučili su se za neverovatan potez! (FOTO)

Prešli su stotine kilometara da bi uradili nešto što je sve oduševilo!

Mnogi prijatelji Srbije juče su pružili podršku našoj zemlji povodom 19 godina od početka NATO agresije koja je trajala više od dva meseca tokom 1999. godine.

Među brojnim ljudima bila su i trojica francuskih motorciklista Gabrijel, Luj i Erik koji su od Pariza vozili pet dana u znak solidarnosti sa našim narodom stradalim tokom bombardovanja. Njihovu akciju ispratio je Arno Gujon, humanitarac >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << poznat po brojnim akcijama pomoći Srbima sa Kosova i Metohije, objavom fotografija na Fejsbuku uz poruku:

"Tokom putovanja Gabrijel Luj i Erik su prikupili 2.500 evra za humanitarnu organizaciju "Solidarnost za Kosovo". Njihov simboličan gest pokazuje, tačno 19 godina posle početka bombardovanja Srbije, da solidarnost i humanost i dalje postoje, i da su one, kao i uvek, na strani istine i nedužnih žrtava."

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.