EMA odobrila Fajzerovu vakcinu za decu od pet do 11 godina

Izvor: Danas, 25.Nov.2021, 14:43

EMA odobrila Fajzerovu vakcinu za decu od pet do 11 godina

Regulatorna agencija za lekove Evropske unije odobrila je Fajzerovu vakcinu protiv korona virusa za upotrebu kod dece uzrasta od pet do 11 godina, otvarajući put za vakcinaciju milionima dece osnovnih škola na kontinentu usred novog talas infekcija koji je zahvatio Evropu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Regulatorno telo EU odobrilo Fajzer antikovid vakcinu za decu od pet do 11 godina

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2021

Evropska agencija za lekove danas je odobrila Fajzer antikovid vakcinu za upotrebu za decu od pet do 11 godina, čime s otvara put za vakcinaciju miliona đaka osnovnih škola u jeku novog talasa infekcija koji je zahvatio evropski kontinent.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PRVI PUT: EMA odobrila Fajzer vakcinu za decu od 5 do 11 godina

Izvor: Press, 25.Nov.2021

. Regulatorna agencija za lekove Evropske unije odobrila je Fajzerovu vakcinu protiv koronavirusa za upotrebu kod dece uzrasta od 5 do 11 godina, otvarajući put za vakcinaciju milionima dece osnovnih škola na kontinentu usred novog talas infekcija koji je zahvatio Evropu.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.