Dopisnik TV Klan poklonio Vučiću albanski rečnik

Izvor: RTS, 09.Okt.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dopisnik TV Klan poklonio Vučiću albanski rečnik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je na poklon rečnik albanskog jezika od dopisnika albanske televizije Klan Idriza Seferija.
"Njegovoj ekselenciji predsedniku Aleksandru Vučiću moj lični rečnik za bolje razumevanje u budućnosti, nego u prošlosti", piše u posveti na rečniku koji mu je poklonio prilikom intervjua koji je vodio s Vučićem za televiziju Klan.

Fotografiju posvete >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i uručenja knjige Vučić je objavio na svom Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Nakon razgovora sa predstavnicima Srpske liste uoči izbora na KiM, predsednik je na pres konferenciji pročitao dokument Centralne izborne komisije na KiM, na albanskom jeziku, i našalio se sa Seferijem da li je sve dobro izgovorio.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.