Dodela nagrada „Braća Karić“ UŽIVO na sajtu BKTVnews – direktan prenos na „Happy“ TV od 19.30

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2014, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodela nagrada „Braća Karić“ UŽIVO na sajtu BKTVnews – direktan prenos na „Happy“ TV od 19.30

„Karić Fondacija“ koja se već više od 30 godina bavi humanitarnim radom, organizuje 17. dodelu prestižnih nagrada „Braća Karić“. Svečanost će se održati u utorak, 30. septembra 2014.godine u 19.30 časova na Velikoj sceni „Narodnog pozorišta“ u Beogradu.

I ove godine laureati su najeminentnije ličnosti, koje su svojim radom, inovacijama i ličnim zalaganjem, ostavili veliki pečat, ne samo u domaćoj, već i u svetskoj javnosti.
Direktan prenos >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << manifestacije pratite na Hepi televiziji.

The post Dodela nagrada „Braća Karić“ UŽIVO na sajtu BKTVnews – direktan prenos na „Happy“ TV od 19.30 appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Nagrade „Braća Karić“ dodeljene po 17. put

Izvor: BKTV News, 01.Okt.2014, 00:00

Karić Fondacija, koja se već više od 30 godina bavi humanitarnim radom, po 17-ti put dodelila je prestižne Nagrade „Braća Karić“. Svečanost je održana na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu, a i ove godine laureati su najeminentnije ličnosti, koje su svojim radom, inovacijama i...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.