Divljanje u Beton hali: Optuženi nisu bili tamo

Izvor: Mondo, 11.Jan.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divljanje u Beton hali: Optuženi "nisu bili tamo"

Desetorica okrivljenih za nasilničko ponašanje u beogradskoj Beton hali početkom oktobra, u klubu "Komitet" negirali su danas na početku suđenja da su učestvovali u tom incidentu tvrdeći da uopšte nisu bili u tom klubu.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Svi se terete za krivično delo nasilničko ponašanje jer su u noći između 6. i 7. oktobra u klubu "Komitet" pretukli radnike obezbeđenja i nekoliko gostiju lokala, kao i lomili inventar.

Oni nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << detaljno iznosili odbrane jer su tvrdili da o događaju ne znaju ništa, jer nisu bili u Komitetu, pa i da nisu su ikoga prebili.

Optuženi za nasilničko ponašanje su Miloš Hrkman, Predrag Kožprdić, Marko Čičković, Stefan Bjelivuk, Aleksandar Vidović, Marko Milosavljević, Mladen Vučetić, Milan Jezdimirović, Boris Karapandžić i Inel Čantrić.

Još tri huligana optužena za divljanje u "Komitetu"

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Na suđenje su došli svi okrivljeni koji se sada, svi brane sa slobode.

Sledeće suđenje je zakazano za 12. februar, kada će početi saslušanja očevidaca i svedoka.

Demoliranje noćnog kluba - rat "Grobara"?

U Prvom osnovnom tužilašvu ranije je saopšteno da ukoliko policija utvrdi identitet i ostalih NN lica koja su učestvovala u kritičnom događaju, protiv njih će naknadno biti pokrenut krivični postupak.

Mediji su preneli priče očevidaca incidenta u klubu, koji je otvoren samo dan ranije, da je u objekat je upalo petnaestak muškaraca, koji su bili maskirani i nosili su palice i šipke.

Prethodno su prebili radnike obezbeđenja, a zatim su krenuli da lome inventar.

Tom prilikom lakše je povređeno i nekoliko gostiju.

Napad se dogodio 7. oktobra kada je klubu trebalo da nastupa pevač Bojan Marović.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.