Direktorat organizuje seminare osveženja znanja i standardizacije za ispitivače

Izvor: TangoSix.rs, 24.Feb.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktorat organizuje seminare osveženja znanja i standardizacije za ispitivače

BEOGRAD – Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije poziva trenutne i buduće ispitivače  na seminare  standardizacije i seminar osveženja znanja.  
 

 
 
Direktorat civilnog vazduhoplovstva organizuje ukupno tri seminara namenjena ispitivačima, koji će biti održani od 14. do 17. aprila u prostorijama Direktorata na adresi Bulevar Zorana Đinđića br.144.
Prvi seminar obuhvata standardizaciju/obuku kandidata za ispitivača u skladu >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << sa nacionalnom regulativom (paraglajderi, padobranci i ultra-laki vazduhoplovi). Pravo prisustva na ovoj obuci, koja će biti održana 14. aprila od 9 do 15 časova, imaju kandidati koji podnesu prijavu najkasnije do 20.3. i koji ispunjavaju uslove propisane važećim pravilnicima o paraglajderima, padobrancima i pilotima ultra-lakih vazduhoplova.
Seminar osveženja znanja organizuje se 15. aprila za ispitivače koji imaju sertifikat, a čije važenje ističe u toku ove godine ili je već isteklo, i koji žele da ga obnove u skladu sa odredbama Pravilnika o letačkom osoblju.
Poslednja dva dana seminara rezervisani su za standardizaciju/obuku za kandidate koji su podneli zahtev za sticanje sertifikata ispitivača u skladu sa odredbama Part – FCL Pravilnika o letačkom osoblju (piloti aviona i helikoptera). Piloti jedrilica i slobodnog balona mogu da podnesu zahtev za obuku najkasnije do 20. marta.
Potvrdu o prisustvu na seminaru poslati na mejl adrese tjokanovic@cad.gov.rs, и jon.fernandez@cad.gov.rs. Detaljan raspored i sadržaj biće naknadno objavljeni na internet stranici Direktorata.
 
 

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.