Deca poginulih pripadnika MUP-a obišla Helikoptersku jedinicu

Izvor: RTS, 18.Jan.2020, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca poginulih pripadnika MUP-a obišla Helikoptersku jedinicu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odveo je decu poginulih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u obilazak Helikopterske jedinice MUP-a.
Deca poginulih policijskih službenika, u pratnji roditelja, imala su priliku da vide nove "erbas H-145" helikoptere koje je MUP prošle godine nabavio, da iskuse let sa njima i da se druže sa pripadnicima Helikopterske jedinice, a uručeni su im >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i prigodni pokloni povodom proteklih novogodišnjih i božićnih praznika.

"Želeli smo da posvetimo dodatnu pažnju deci i porodicama naših stradalih pripadnika, ljudima koji su dali svoj život u borbi protiv kriminala i u cilju zaštite Srbije i njenih građana. Da im i ovim gestom pokažemo da nikada nećemo zaboraviti žrtvu koju su podneli njihovi roditelji, koji su dali ono najvrednije što su imali – svoj život za odbranu Srbije i njenu bezbednost", rekao je Stefanović.
Dodao je da Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja da vodi računa o porodicama stradalih kolega u svakom trenutku, bilo da je potrebno da pomognu prilikom zapošljavanja, školovanja ili da im prirede neke lepe trenutke.

"Oni će uvek biti deo velike porodice Ministarstva unutrašnjih poslova i u svakom trenutku će moći da nam se obrate", rekao je Stefanović.
Inače, Ministarstvo stipendira školovanje dece stradalih kolega, dok je posao u MUP-u u protekloj godini dobilo 215 srodnika, odnosno supružnika i dece poginulih i ranjenih pripadnika MUP-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deca poginulih pripadnika MUP-a posetila Helikoptersku jedinicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2020

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović vodio je danas decu poginulih pripadnika MUP-a u obilazak Helikopterske jedinice, što je bila još jedna prilika da im pokaže da Srbija neće zaboraviti žrtvu koju su njihovi roditelji napravili štiteći zemlju i njene građane, saopšteno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.