Izvor: Danas, 29.Sep.2022, 07:54

Danas se navršava 31 godina od zločina nad pripadnicima JNA u kasarni u Bjelovaru

Dokumentacioni centar Veritas podsetio je da se danas navršava 31 godina od kada su hrvatske snage u kasarni u Bjelovaru nakon predaje ubile više oficira i rezervista Jugoslovenske narodne armije (JNA) i da za taj ratni zločin niko nije odgovarao, iako se zna da je streljanje naredio predsednik Kriznog štaba Bjelovara Jure Šimić.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

31 godina od zločina nad pripadnicima JNA u kasarni u Bjelovaru

Izvor: B92, 29.Sep.2022

Danas se navršava 31 godina od kada su hrvatske snage u kasarni u Bjelovaru nakon predaje ubile više oficira i rezervista JNA...Dokumentacioni centar Veritas je podsetio da za taj ratni zločin niko nije odgovarao, iako se zna da je streljanje naredio predsednik Kriznog štaba Bjelovara Jure Šimić...Tog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.