Danas promenljivo oblačno, uveče kratkotrajna kiša

Izvor: Blic, 07.Sep.2017, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas promenljivo oblačno, uveče kratkotrajna kiša

U većem delu zemlje danas će biti promenljivo oblačno, a u toku dana se, uz više oblačnosti, očekuje kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak povremeno na severu Srbije, a uveće i u toku noći i u zapadnim krajevima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Pretežno sunčano zadržaće se samo na istoku i jugoistoku zemlje.

U Vojvodini i zapadnoj Srbiji duvaće slab i umeren severozapadni vetar, a u ostalim krajevima južni i jugozapadni.

Najniža >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << temperatura od sedam do 17 stepeni Celzijusa, a najviša od 21 stepen na severozapadu Vojvodine do 31 na jugoistoku Srbije.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i veći deo dana biće suvo. Uveče i u toku noći očekuje se povremeno kratkotrajna kiša.

Duvaće slab i umeren vetar, severozapadni. Najniža temperatura biće oko 17, a najviša oko 25 stepena Celzijusa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas promenljivo oblačno, tokom dana kratkotrajna kiša

Izvor: N1 televizija, 07.Sep.2017

U većem delu zemlje danas će biti promenljivo oblačno, a u toku dana se, uz više oblačnosti, očekuje kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak povremeno na severu Srbije, a uveće i u toku noći i u zapadnim krajevima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Pretežno sunčano zadržaće...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.