Izvor: Blic, 22.Avg.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U HRVATSKOM LUNA PARKU "Među njima ima i dece, a sat vremena vise na vrtešci na 30 METARA VISINE"

- Već sat vremena vise na vrtešci. Među njima i dece. Visoko su gore na oko 30 metara. Videla sam radnika parka kako se penje po vrtešci i pokušava razgovorom da umiri goste koji se ljuljaju na vetru. Čini mi se da su svi smireni - ispričala je jedna od očevidaca nemile situacije u Fan Parku Biograd.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U HRVATSKOM LUNA-PARKU: Deca SAT VREMENA zaglavljena na RINGIŠPILU, vise na 30 METARA IZNAD ZEMLJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019

Dan uživanja se pretvorio u noćnu moru...- Već sat vremena vise na vrtešci. Među njima i deca. Visoko su gore na oko 30 metara. Videla sam radnika parka kako se penje po vrtešci i pokušava razgovorom da umiri goste koji se ljuljaju na vetru. Čini mi se da su svi smireni - ispričala je jedna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.