Čuveno srpsko TV lice bije najveću životnu bitku! Evo koju poruku je poslao onima koji misle na njega! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 22.Feb.2018, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuveno srpsko TV lice bije najveću životnu bitku! Evo koju poruku je poslao onima koji misle na njega! (FOTO)

Izdrži! Možeš ti to!

Mirko Alvirović (70) prolazi kroz životnu dramu. Čuveni voditelj Radio-televizije Srbije suočen je sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, zbog čega se već šest meseci leči na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Voditelj emisije "SAT" letos je operisan u Nemačkoj, ali se nakon hirurškog zahvata vratio u Srbiju i ukazao poverenje domaćim lekarima. Alvirović redovno prima terapiju, ali je, kako prenose domaći mediji, njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zdravstveno stanje i dalje kritično. Iako je suočen sa ozbiljnom bolešću, on ne gubi nadu da će dobiti najtežu životnu bitku. Porodica i najbliži prijatelji su uz njega u ovim trenucima, što mu daje dodatnu snagu da izdrži.

FOTO: PrintScreen/YT

Iako prolazi kroz najtežu fazu u svom životu, Mirko Alvirović čini sve da završava svoje poslovne obaveze. On je u subotu, bio u redakciji emisije "SAT" i razgovarao sa zaposlenima. Kada su ga kolege videle, zabrinule su se jer je loše izgledao. Međutim, on se nije žalio, pa je odradio sve ono zbog čega je i došao na posao.

Zar i ona?! Marina Tucaković bije najveću životnu bitku

Kako prenose domaći mediji, Alvirović se oglasio i poslao poruku onima koji misle na njega:

"Evo, kao što čujete, to nije istina. Živ sam i nema potrebe za tolikom 'brigom'".

Voditelj objašnjava da je normalno da svaki čovek u životu ima zastoj, jer svakome naiđe težak period.

Marina Tucaković HITNO operisana!

"Nekoga zaboli zub, nekoga koleno, svako ima neki problem. Ja sam svoj problem na vreme otkrio i rešio na najbolji na način. A čitaoci, gledaoci i pojedinci koji me otpisuju pre vremena imaće priliku da me gledaju već u sledećoj emisiji SAT-a i uvere se svojim očima kako sam", ispričao je Alvirović.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.