Carinik ih je pitao da li imaju nešto da prijave, rekli su NE, a onda je usledio ŠOK!

Izvor: BKTV News, 15.Avg.2017, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinik ih je pitao da li imaju nešto da prijave, rekli su NE, a onda je usledio ŠOK!

Ovo nisu očekivali!

Carinici su 13. i 14. avgusta na graničnom prelazu Gradina otkrili pokušaj krijumčarenja pištolja "bereta" i 350 boksova cigareta.

Na ulazu u zemlju, juče je u zelenom kontrolnom prolazu, namenjenom putnicima koji nemaju ništa za carinjenje, zaustavljen i pregledan putnički kombi "mercedes sprinter" bugarskih registarskih oznaka, kojim je ka Nemačkoj putovalo sedam bugarskih državljana.

Na uobičajeno pitanje da li imaju nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da prijave svi su odgovorili da nemaju i mada je carinik ponovio pitanje na bugarskom, naglašavajući pri tom akciznu robu i cigarete, odgovor je bio isti.

Međutim, prilikom kontrole su u torbama sa hranom i ličnim stvarima, kao i ispod sedišta pronađene sakrivene cigarete. Ukupno je otkriveno 350 paklica cigareta "marlboro" sa bugarskim akciznim markicama.

Carinici su, takođe, 13. avgusta, na izlaznoj strani graničnog prelaza, zaustavili holandskog državljanina turskog porekla koji se za pregled prijavio kao vozač automobila.

Prilikom ličnog pregleda putnika, međutim, carinik mu je za pojasom, ispod kaiša, pronašao pištolj "bereta" 9 mm prekriven bluzom i jaknom.

U pištolju se nalazio okvir sa 15 metaka, dok je još jedan okvir sa mecima pronađen u džepu pantalona.

Putnik i zaplenjeni pištolj predati su policiji u dalju nadležnost.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.