Brnabićeva s članovima radne grupe za medijsku strategiju

Izvor: RTS, 28.Okt.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva s članovima radne grupe za medijsku strategiju

Premijerka Ana Brnabić sastala se sa članovima Radne grupe za izradu Nacrta medijske strategije i sa predstavnicima medijskih i novinarskih udruženja.
Radna grupa čiji je mandat bio obnovljen na mesec dana završila je rad na usaglašavanju otvorenih pitanja u tom dokumentu i predala ga Vladi 23. oktobra 2019. godine.
Članovi Radne grupe obavestili su premijerku da su razmotrili i preporuke i komentare >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Nacrt strategije koje je izradio ekspert Evropske komisije iz Brisela dr Frančesko Šakitano, navodi se u saopštenju.
U skladu sa dogovorom, novi nacrt strategije i izveštaj koji se odnosi na komentare eksperta Šakitana biće dostavljeni Evropskoj komisiji, a po dobijanju njihovog mišljenja očekuje se završetak procedure za usvajanje dokumenta.
Brnabićeva je zahvalila članovima Radne grupe na konstruktivnom radu u proteklih mesec dana kako bi dokument bio usaglašen u skladu sa dogovorom i istakla da je to još jedna potvrda da je proces usvajanja strategije inkluzivan i transparentan.
Premijerka je takođe zahvalila i predstavnicima međunarodnih organizacija i partnerima, koji su aktivno podržali ceo proces usvajanja strategije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.