Brnabić se oglasila nakon informacije da je Srbija na crnoj listi Gugla

Izvor: BKTV News, 19.Okt.2018, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić se oglasila nakon informacije da je Srbija na crnoj listi Gugla

Problem sa uslugama „Gugla“ u Srbiji trebalo bi da bude rešen u najskorije vreme, o čemu su premijerka Srbije Ana Brnabić i njen tim dobili potvrdu od uprave ove kompanije u SAD.

Premijerka Srbije i njen tim, naime, u stalnom su kontaktu s predstavnicima „Gugla“, odnosno s rukovodstvom kompanije u SAD zbog informacija koje su se pojavile u javnosti pojavile, a prema kojima je Srbija stavljena na „crnu listu“ te kompanije.

U saopštenju iz kabineta premijerke >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << navodi se da su dobijena čvrsta uveravanja da je reč o tehničkom problemu, te da se očekuje u najskorije vreme rešenje upravo tog tehničkog problema i nastavak normalnog funkcionisanja svih usluga kompanije „Gugl“ u Srbiji.

„Verujemo da će se kompanija 'Gugl' uskoro o ovome izjasniti“, navedeno je u saopštenju.

Takođe, u saopštenju se apeluje na javnost da se ovako važne infromacije ubuduće najpre provere.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.