Brao s majkom jabuke, a onda je usledio horor i nije mu bilo spasa

Izvor: BKTV News, 22.Sep.2018, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brao s majkom jabuke, a onda je usledio horor i nije mu bilo spasa

Muškarac (46) iz sela Drenovi kod Prijepolja preminuo je nakon ujeda stršljena.

Mediji su preneli da je čoveka insekt ubo dok je brao jabuke u porodičnom voćnjaku. U trenutku ujeda sa njim je bila i majka, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i sa sinom se sopstvenim vozilom zaputila ka ambulanti.

Na pola puta stigla je i lekarska pomoć, koja je preuzela nesrećnog muškarca i pokušala da mu spase život, međutim on je preminuo u vozilu Hitne pomoći pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su stigli u bolnicu.

Ovaj muškarac je pre nekoliko godina preživeo ujed stršljena, tada nakon kome u koju je zapao posle uboda lekari su uspeli da mu spasu život, međutim ovoga puta ujed je bio fatalan.

Inače ovog leta u Polimskoj dolini prava je najezda ovih opasnih insekata, broj ujeda višestruko je uvećan u odnosu na prethodne godine, međutim ovo je bio prvi sa smrtnim ishodom.

Užas u Mirijevu: Otišao da sprema ajvar, našli ga mrtvog i krvavog u baraci

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.