Beograd: Otvara se letnja sezona u Skadarliji

Izvor: B92, 20.Maj.2021, 15:17

Beograd: Otvara se letnja sezona u Skadarliji

Svečanim činom podizanja skadarlijske zastave biće otvorena nova turistička sezona u najpoznatijoj boemskoj ulici u Beogradu. Otvaranje je planirao za subotu 22. maj, sa početkom u 12.00.

Program će voditi glumac Milan Milosavljević u ulozi Branislava Nušića, na platou ispred Skadarlijske česme, Ljiljana Jakšić će biti u ulozi Skadarlijske dame, a Skadarlijski orkestar izvešće seriju numera starogradske muzike, prenosi beograduzivo.rs.

Na platou ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Skadarske i ulice Strahinjića Bana biće organizovan Skadarlijski eko bazar, na kojem će se od 11.00 do 17.00 predstaviti zanatlije, proizvođači domaćih proizvoda, rukotvorine, suvenira i umetnina.

SKADARLIJA – OTVARANJE SEZONE 2021

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.