Balkan Helicopters organizuje obilazak Beograda sa pilotom u ulozi Deda Mraza

Izvor: TangoSix.rs, 07.Dec.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balkan Helicopters organizuje obilazak Beograda sa pilotom u ulozi Deda Mraza

Povodom novogodišnjih praznika Balkan Helicopters i Helimaster škola letenja organizuju obilazak Beograda sa pilotom helikoptera u ulozi Deda Mraza, saopšteno je iz te kompanije.
Kako navode, svi zainteresovani biće u mogućnosti da isprobaju vožnju iznad Beograda od 01. decembra do 31. januara.
Takođe, 19. decembra od 10 časova na helidromu u Dobanovcima biće ugošćena deca iz  Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici, zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << donaciji novogodišnjih paketića kompanije Swisslion-Takovo, kažu iz Balkan Helicoptersa i dodaju:
– Deda Mraz će umesto sa njegovim sankama i irvasima, doleteti helikopterom punim Swisslion paketića, a njegovi pomoćnici, piloti kao i svi zaposleni iz Balkan Helicopters-a biće prisutni i na raspolaganju da učine deci ovaj dan nezaboravnim.
Kad Deda Mraz modernizuje prevoz / Foto: Helimaster Flight School Osim za mališane iz Zvečanske, tokom decembra, Balkan Helicopters i Helimaster škola letenja, organizuju dodelu paketića, za brojne vrtiće i druge predškolske ustanove na helidromu u Dobanovcima. –
Pored organizovanih grupnih poseta, roditelji će moći da iskoristite priliku da u periodu od 14. do 19. decembra, tokom tri termina (9-11h, 11-13h, 13-15h), kupovinom novogodišnjeg Swisslion paketića obezbede svojoj deci da se upoznaju i fotografišu sa Deda Mrazom ispred helikoptera, objašnjavaju iz Balkan Helicoptersa.
Više informacija o „novogodišnjim“ letovima može se pronaći na njihovoj fejsbuk stranici.

 

The post Balkan Helicopters organizuje obilazak Beograda sa pilotom u ulozi Deda Mraza appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.