BRUTALAN NAPAD NA KUĆU PORODICE RAKOČEVIĆ U PODGORICI Gađali fasadu flašama, kamenjem i jajima, uz poklik Srbe na vrbe

Izvor: Kurir, 28.Jun.2020, 14:49

BRUTALAN NAPAD NA KUĆU PORODICE RAKOČEVIĆ U PODGORICI Gađali fasadu flašama, kamenjem i jajima, uz poklik "Srbe na vrbe"

Na porodicu Zlatka Rakočevića, člana Nove srpske demokratije, juče je izvršen napad. Njihova kuća u podgoričkom naselju Donji Kokoti gađana je staklenim flašama, kamenjem i jajima, uz poklik "Srbe na vrbe".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Napad na srpsku porodicu u Podgorici: Oskrnavili fasadu i uzvikivali "Srbe na vrbe" i "smrt Srbima" FOTO

Izvor: B92, 28.Jun.2020

Na porodicu Zlatka Rakočevića, člana Nove srpske demokratije, juče je izvršen napad...Njihova kuća u podgoričkom naselju Donji Kokoti gađana je staklenim flašama, kamenjem i jajima, uz poklik "Srbe na vrbe"..."Hvala mojim dobrim komšijama Miranovićima i Uskokovićima što su mi jajima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.