BOKI 13 OSTAJE U PRITVORU JOŠ 30 DANA: Jovanovskom produžen boravak u zatvoru

Izvor: Kurir, 13.Avg.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOKI 13 OSTAJE U PRITVORU JOŠ 30 DANA: Jovanovskom produžen boravak u zatvoru

Sud u Skoplju produžio je na zahtev tužilaštva pritvor na još 30 dana optuženima u slučaju "Reket", makedonskom šoumenu Bojanu Jovanovskom, zvanom Boki 13, i biznismenu Zoranu Milevskom, koji su od biznismena Jordana Kamčeva iznudili više od milion evra u zamenu za oslobađanje od pritvora, prenosi portal Plusinfo.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOKI 13 dobio novih 30 dana pritvora

Izvor: Mondo, 13.Avg.2019

Sud u Skoplju produžio je na zahtev tužilaštva pritvor na još 30 dana optuženima u slučaju “Reket”, makedonskom šoumenu Bojanu Jovanovskom, zvanom Boki 13, i biznismenu Zoranu Milevskom...Foto: YouTube/printscreen/La Verita..Optuženi su od biznismena Jordana Kamčeva iznudili više od milion...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.